Lentefeest 2022

Zaterdag 19 maart 2022

700 gasten

Heerlijk eten

Top entertainment

zaterdag 19 maart 2022

Een fantastisch evenement meer dan 700 gasten, topartiesten, heerlijk eten, fantastische entourage: het Lentefeest is inmiddels een begrip!

Lentefeest verplaatst naar 19 maart 2022

In verband met de huidige ontwikkelingen omtrent het corona-virus in Nederland, heeft Ronde Tafel 166 Veldhoven besloten het Lentefeest van 20 maart 2021 te verplaatsen naar zaterdag 19 maart 2022.

De organisatie van het Lentefeest is van mening dat het in deze uitdagende periode niet mogelijk is een feest voor ca. 800 personen te organiseren dat voor een ieder veilig en verantwoord is. Er is reeds overleg geweest met onze leveranciers Strand365, Oogenlust en Bazelmans AV. Ook zij steunen dit besluit. De leden van Ronde Tafel Veldhoven 166 Veldhoven zijn al vele maanden bezig met de voorbereidingen van het feest. We voelen ons helaas genoodzaakt het feest wederom te verplaatsen om voor alle gasten de veiligheid te kunnen garanderen. Tijdens het Lentefeest wordt traditiegetrouw de opbrengst voor onze goede doelen bekend gemaakt. Deze opbrengst wordt mogelijk gemaakt door alle sponsoren, bedrijven of particulieren die kaarten kopen. Zonder hen is het feest niet mogelijk. We hebben onze sponsoren reeds op de hoogte gesteld dat het feest verplaatst is en dat hun bijdrage deze avond aan onze goede doelen uitgereikt zal worden.

Sponsor het Lentefeest

Het succes van het Lentefeest is voor een groot deel afhankelijk van sponsoring.

Met uw steun kunnen we van dit feest wederom een succes maken. Wij hopen dan ook dat wij op u mogen rekenen door kaarten te kopen of door sponsor te worden. Hieronder een opsomming van de sponsormogelijkheden.

Platinum

* 20 kaarten (á € 125,- per stuk)

* VIP ontvangst van u en uw gasten aan uw eigen viptafel. * VIP parkeren voor de deur voor u en uw gasten. * Prominente naamsvermelding met bedrijfslogo op de uitnodiging en entreekaart. * Prominente vermelding in de media-uitingen. * Uitgebreide exposure tijdens het Lentefeest. * Prominente vermelding met bedrijfslogo op www.rondetafelveldhoven.nl * Specifieke sponsorwensen (indien overeengekomen).

€ 7500,- (excl. BTW)

Bestellen

Diamant

* 10 kaarten (á € 125,- per stuk). * VIP ontvangst van u en uw gasten aan uw eigen viptafel. * Naamsvermelding met bedrijfslogo op de uitnodiging en entreekaart. onderscheidend van sponsorpakket Goud. * Vermelding in de media-uitingen. * Uitgebreide exposure tijdens het Lentefeest. * Vermelding met bedrijfslogo op www.rondetafelveldhoven.nl

€ 3500,- (excl. BTW)

Bestellen

Goud

* 6 kaarten (á € 125,- per stuk). * Naamsvermelding met bedrijfslogo op de uitnodiging en entreekaart.

* Exposure tijdens het Lentefeest. * Naamsvermelding op www.rondetafelveldhoven.nl

€ 1650,- (excl. BTW)

Bestellen

Zilver

* 4 kaarten (á € 125,- per stuk). * Naamsvermelding op de uitnodiging en entreekaart onderscheidend van sponsorpakket Brons.

* Naamsvermelding op www.rondetafelveldhoven.nl

€ 950,- (excl. BTW)

Bestellen

Brons

* 2 kaarten (á € 125,- per stuk). * Naamsvermelding op uitnodiging en entreekaart.

* Naamsvermelding op www.rondetafelveldhoven.nl

€ 600,- (excl. BTW)

Bestellen

Losse tickets kopen?

Sponsoren 2022

Klik hier voor de sponsoren van het Lentefeest 2022.