Lentefeest 2024

Zaterdag 23 maart 2024

700 gasten

Heerlijk eten

Top entertainment

zaterdag 23 maart 2024

Een fantastisch evenement meer dan 700 gasten, topartiesten, heerlijk eten, fantastische entourage: het Lentefeest is inmiddels een begrip!

Datum Lentefeest 2024 bekend: 23 maart

We zijn blij dat de ontwikkelingen het toelaten om er een veilig maar feestelijk evenement van te maken. Er is reeds overleg geweest met onze leveranciers Strand365, Oogenlust en Bazelmans AV. Samen met hen gaan wij ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt! De leden van Ronde Tafel Veldhoven 166 Veldhoven zijn al ruim 2 jaar bezig met de voorbereidingen van het feest. Tijdens het Lentefeest wordt traditiegetrouw de opbrengst voor onze goede doelen bekend gemaakt. Deze opbrengst wordt mogelijk gemaakt door alle sponsoren, bedrijven of particulieren die kaarten kopen. Zonder hen is het feest immers niet mogelijk!

Sponsor het Lentefeest

Het succes van het Lentefeest is voor een groot deel afhankelijk van sponsoring.

Met uw steun kunnen we van dit feest wederom een succes maken. Wij hopen dan ook dat wij op u mogen rekenen door kaarten te kopen of door sponsor te worden. Hieronder een opsomming van de sponsormogelijkheden.

Platinum

* 20 kaarten (á € 125,- per stuk)

* VIP ontvangst van u en uw gasten aan uw eigen viptafel. * VIP parkeren voor de deur voor u en uw gasten. * Prominente naamsvermelding met bedrijfslogo op de uitnodiging en entreekaart. * Prominente vermelding in de media-uitingen. * Uitgebreide exposure tijdens het Lentefeest. * Prominente vermelding met bedrijfslogo op www.rondetafelveldhoven.nl * Specifieke sponsorwensen (indien overeengekomen).

€ 7500,- (excl. BTW)

Bestellen

Diamant

* 10 kaarten (á € 125,- per stuk). * VIP ontvangst van u en uw gasten aan uw eigen viptafel. * Naamsvermelding met bedrijfslogo op de uitnodiging en entreekaart. onderscheidend van sponsorpakket Goud. * Vermelding in de media-uitingen. * Uitgebreide exposure tijdens het Lentefeest. * Vermelding met bedrijfslogo op www.rondetafelveldhoven.nl

€ 3500,- (excl. BTW)

Bestellen

Goud

* 6 kaarten (á € 125,- per stuk). * Naamsvermelding met bedrijfslogo op de uitnodiging en entreekaart.

* Exposure tijdens het Lentefeest. * Naamsvermelding op www.rondetafelveldhoven.nl

€ 1650,- (excl. BTW)

Bestellen

Zilver

* 4 kaarten (á € 125,- per stuk). * Naamsvermelding op de uitnodiging en entreekaart onderscheidend van sponsorpakket Brons.

* Naamsvermelding op www.rondetafelveldhoven.nl

€ 950,- (excl. BTW)

Bestellen

Brons

* 2 kaarten (á € 125,- per stuk). * Naamsvermelding op uitnodiging en entreekaart.

* Naamsvermelding op www.rondetafelveldhoven.nl

€ 600,- (excl. BTW)

Bestellen

Losse tickets kopen?

Sponsoren 2023

Klik hier voor de sponsoren van het Lentefeest 2023.