Goede doelen

Ronde Tafel Veldhoven zoekt lokale goede doelen en verenigingen

Al meer dan 25 jaar organiseert Ronde Tafel Veldhoven iedere 2 jaar het Lentefeest; een benefietavond waarmee we geld ophalen voor een goed doel. Het evenement is voornamelijk bedoeld voor regio Veldhoven, maar ook daarbuiten is het inmiddels een bekend fenomeen.

In het verleden zocht en selecteerde de Ronde Tafel het goede doel vaak via haar netwerk. Dit jaar zijn de plannen gewijzigd: de goede doelen van het Lentefeest 2014 zullen we op een andere wijze selecteren. We willen het initiatief bij de goede doelen zelf neerleggen. Natuurlijk kunnen wij zelf goede doelen benaderen, maar door deze nieuwe aanpak verwachten wij dat mogelijk goede doelen naar boven komen die in de oude opzet wellicht nooit overwogen zouden worden.

Geld Lenen

Bij deze willen we dan ook een oproep doen: goede doelen kunnen zich bij ons melden. Via de site www.rondetafelveldhoven.nl kunt u zich binnenkort aanmelden en tevens informatie vinden over de noodzakelijke verantwoording, benodigde informatie, de procedure en de uiteindelijke selectie. Wij hopen op vele aanmeldingen! Uit de aanmeldingen maken wij een selectie.

De inschrijving is inmiddels gesloten…