Over ons

Vriendschap

De Tafel verrijkt vriendschap en wederzijds begrip. Je ontwikkelt vriendschappen voor het leven. Op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Waar je ook ter wereld komt, een Tafelaar is een vriend die je altijd zal helpen.

Zelfontwikkeling

Tafelavonden zijn vaak het platform van boeiende discussies. Je leert veel van Tafelaars met totaal andere beroepen, inzichten en persoonlijke ervaringen. Doordat vertrouwen het sleutelwoord van de Tafel is kun je al jouw uitdagingen en ervaringen delen omĀ jezelf en mede Tafelaars sterker te maken.

Service

Een Tafelaar is betrokken bij de lokale, nationale en internationale maatschappij. Je draagt je steentje bij door lokale en landelijke serviceprojecten actief en op eigen wijze te steunen. Daarbij neemt jouw Tafel een gezamenlijk initiatief en zorgt de landelijke Tafel ook altijd voor ondersteuning en initiatie van mooie service projecten.

Over ons

De Ronde Tafel 166 Veldhoven is in november 1985 opgericht door een aantal vrienden. Elk jaar organiseren we grote en kleinere activiteiten om de gemeenschap te ondersteunen. Een voorbeeld is het lentefeest wat we elke 2 jaar organiseren. Dit is een spetterend feest voor ongeveer 800 gasten met als hoofddoel het opbrengen van zoveel mogelijk geld voor een goed doel. Voorbeelden hiervan zijn een kinderspeeltuin voor de combinatie, beweegtoestellen voor ouderen, bijdrage aan de Voedselbank of een speeltoestel in de kinderboerderij.