Monopoly Veldhoven

Ronde Tafel 166 Veldhoven brengt Monopoly Veldhoven in samenwerking met Veldhoven 100 jaar in productie. Niet alleen Veldhovense locaties worden verwerkt in het spel, ook de speldoos, het bord en de Kans en Algemeen Fonds kaarten krijgen een Veldhovens tintje. Monopoly Veldhoven wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan verschillende Veldhovense goede doelen.

UPDATE OKTOBER 2021

De levering van Monopoly Veldhoven zal helaas later zijn dan wij verwachtten. Wij zijn in afwachting van de definitieve uitgiftedatum vanuit de leverancier. Door de corona-pandemie heeft de producent te maken met transportproblemen en een tekort aan grondstoffen, waardoor de spellen op een later tijdstip uitgegeven zullen worden dan verwacht. We doen onze uiterste best om de spellen zo snel mogelijk uit te leveren.

Zodra er meer duidelijkheid is over de uitgiftedatum, sturen we alle sponsoren direct een bericht met de datum waarop zij de spellen afgeleverd op hun locatie kunnen verwachten. Ook iedereen die een exemplaar heeft gereserveerd, zal een bericht ontvangen waar en wanneer zij het spel kunnen ophalen. De te verwachten planning is nu dat de spellen eind november / begin december uitgegeven zullen worden.

Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar contact@rondetafelveldhoven.nl. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer informatie.


UPDATE NOVEMBER 2021

Het is niet meer mogelijk een exemplaar te reserveren. Bij uitgave van het spel zal er een beperkte voorraad beschikbaar zijn voor directe verkoop.

– Conceptdoos –