Veldhoven omarmt Monopoly!

Veldhoven heeft gesproken! Het is fantastisch hoeveel suggesties we hebben binnen gekregen voor straatnamen die volgens jullie echt niet mogen ontbreken op de speciale Veldhovense editie van Monopoly.

Ben je benieuwd of jouw straat straks in Monopoly Veldhoven ligt? Hou dan de Facebook-pagina van Ronde Tafel Veldhoven 166 goed in de gaten. De komende weken geven we via onze social media kanalen een sneak-peek en onthullen we een aantal straatnamen. Ben je benieuwd naar het gehele bord? Zorg dan dat je in het najaar jouw eigen Monopoly Veldhoven op de kop tikt. Je kunt natuurlijk ook alvast een bord reserveren. Vul hieronder je gegevens in.

Ronde Tafel 166 Veldhoven brengt Monopoly Veldhoven in samenwerking met Veldhoven 100 jaar in productie. Niet alleen Veldhovense locaties worden verwerkt in het spel, ook de speldoos, het bord en de Kans en Algemeen Fonds kaarten krijgen een Veldhovens tintje. Monopoly Veldhoven wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan verschillende Veldhovense goede doelen.


Conceptdoos; Monopoly Veldhoven wordt dit najaar verwacht