Coming to you: Monopoly Veldhoven!

Helpen jullie ons mee met het samenstellen?

Zeg maar ‘houdoe’ tegen het Vreeburg, de Coolsingel en de Kalverstraat en hallo tegen de Kromstraat, de Provincialeweg en de Oude Kerkstraat. Het populaire bordspel Monopoly krijgt een Veldhovense editie.

Ronde Tafel 166 Veldhoven brengt de editie in samenwerking met Veldhoven 100 jaar in productie en daar hebben we jullie hulp bij nodig! Jullie krijgen als inwoners de kans om te bepalen hoe het spel eruit moet komen te zien. Niet alleen Veldhovense locaties worden verwerkt in het spel, ook de speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten krijgen een Veldhovens tintje.

Bestel jouw exemplaar van Monopoly Veldhoven

Lijkt het jou leuk om jouw straat in Monopoly Veldhoven te hebben? Kijk dan op de Facebook-pagina van Ronde Tafel 166 Veldhoven of stuur je suggestie via onderstaand contactformulier in. Wil je jouw exemplaar van het spel alvast reserveren? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Opbrengst naar goede doelen

Het spel zal voor de feestdagen in de verkoop gaan en de opbrengst komt ten goede aan verschillende Veldhovense goede doelen.


Conceptdoos; Monopoly Veldhoven wordt dit najaar verwacht
– Daan de Kort krijgt tijdens zijn afscheid als wethouder de eerste speldoos overhandigd! – Foto: Brigit Strijbos Fotografie