Monopoly Veldhoven

Ronde Tafel 166 Veldhoven brengt Monopoly Veldhoven in samenwerking met Veldhoven 100 jaar in productie. Niet alleen Veldhovense locaties worden verwerkt in het spel, ook de speldoos, het bord en de Kans en Algemeen Fonds kaarten krijgen een Veldhovens tintje. Monopoly Veldhoven wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan verschillende Veldhovense goede doelen.

UPDATE DECEMBER 2021

𝗠𝗼𝗻𝗼𝗽𝗼𝗹𝘆 𝗩𝗲𝗹𝗱𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟲 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟭𝟭:𝟬𝟬 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽. 𝗪𝗲𝗲𝘀 𝗲𝗿 𝘀𝗻𝗲𝗹 𝗯𝗶𝗷, 𝘄𝗮𝗻𝘁 𝗼𝗽 = 𝗼𝗽!

Op 5 december konden de gelukkigen bij de Bruna in het Citycentrum hun gereserveerde spellen ophalen. Heb je niet gereserveerd, maar wil je wel graag dit bijzondere spel in je bezit krijgen? Er is een gelimiteerd aantal spellen beschikbaar voor de losse verkoop. Deze kunnen vanaf maandag 6 december 11:00 worden gekocht bij de Bruna in Citycentrum voor €49,99. Met de opbrengst van het spel zullen verschillende Veldhovense goede doelen worden gesteund. Goede doelen kunnen zich nog steeds aanmelden via www.rondetafelveldhoven.nl/goeddoel.

Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar contact@rondetafelveldhoven.nl. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer informatie.